Зебрата која го преживеа нападот на лав

October 25th, 2017 | by Gradina Mug
Зебрата која го преживеа нападот на лав
Животни
0

Погледнете како оваа зебра, испокасана секаде на крајот успеа да го преживее нападот на лав. Неверојатно!

Comments are closed.