Зад грб се обиде да го нападне леопард. Погледнете што се случи потоа

October 30th, 2017 | by Gradina Mug
Зад грб се обиде да го нападне леопард. Погледнете што се случи потоа
Животни
0

На дивите животни никогаш не треба да им вртите грб. Така еден чувар во зоолошка градина додека си играл со неколку лавици, од зад грб еден леопард посакал да го нападне. Нема да верувате што направил еден тигар кој се наоѓал во близина…

Погледнете го видеото:

Comments are closed.