Есенска декорација на балконот – неколку прекрасни идеи

November 3rd, 2017 | by Gradina Mug
Есенска декорација на балконот – неколку прекрасни идеи
Вести
0

Иако веќе е есен, балконот може да остане полн со прекрасни бои и во наредните месеци.

Раскошната сезона располага со неверојатни цвеќиња, украсни грмушки и треви.

Во есента доминираат портокалово-жолтите тонови – не само кај цвеќињата, но и кај користените додатоци.

Особено пријатни се керамичките садови и јаркожолтите чаршафи. Тие совршено се комбинираат со последните зелени, црвени и жолти лисја.

Ако се прашувате како да го украсите балконот, проверете ги овие неколку прекрасни идеи:

Comments are closed.