ВИДЕО:Запознајте се со најголемиот пајак во светот

November 10th, 2017 | by Gradina Mug
ВИДЕО:Запознајте се со најголемиот пајак во светот
Животни
0

Стив Бекшал овој пат ни покажува како лесно да се справите со најголемиот пајак на светот, „Goliath bird eating spider“ .

 

Comments are closed.